01 / 06 / 2012

Segon premi al concurs obert per a la Biblioteca d’Alella

L’estudi daaB arquitectes juntament amb el despatx BCQ arquitectes han quedat selesccionats en la segona posició per al concurs per a la construcció de la nova  Biblioteca d’Alella.El projecte planteja la rehabilitació amb modificacions parcials de façanes de l’antiga nau de pintures d’Alella i l’ampliació de la superfície en el subsól del terreny lateral de forma que exteriorment únicament apareix la Nau original com a volum destacat.

17 / 10 / 2011

48H OPEN HOUSE.BCN. Obra seleccionada per a la 2a edició del certamen anual.

El Teatre Can Fargues ha estat seleccionat per a la segona edició del certamen anual 48H Open House. BCN.22-23 Oct 2011Amb aquest event s’intenta obrir alguns dels edificis de Barcelona de forma que permeti visitar aquelles parts de les obres amb interes arquitectònic que normalment resten restringides per al gran públic.

12 / 10 / 2011

L’Ajuntament d’Alella aprova en el ple la construcció del Centre Sociocultural.

La revista ”El Full” presenta el nou centre Sociocultural informant de les caracteristiques del mateix.

Igualment, el mateix número informa del resultat del ple municipal on s’aprovà finalment la construcció de l’equipament per un ajustat marge de vots a favor.

05 / 06 / 2011

Inaguració de les obres de reforma i rehabilitació del Teatre Can Fargues

El passat 1 de Juny i amb la presència de la regidora del districte d’Horta-Guinardó, Elsa Blasco, s’inaugurà finalment la reforma i rehabilitació del teatre Can Fargues.
Amb la reforma i ampliació l’equipament augmenta la seva superfície útil guanyada en el soterrani i permetent així dotar-se de 5 aules tallers per activitats varies. Exteriorment s’ha mantingut la façana cantonera  original obra de l’arquitecte Adolf Florensa i s’ha recuperat el maó massís en la part central del centre donant lloc a un edifici d’origen industrial. Finalment, el tercer element de tancament, la caixa escènica, s’ha construït de zero amb nous materials d’acabat. Igualment que al exterior, a l’interior, s’han recuperat els elements originals mes significatius inserits en uns acabats totalment nous i moderns.

14 / 03 / 2011

BARCELONA DIRECCIONS. Obra seleccionada per a l’exposició de l’Ajuntament de Barcelona.

L’Escola Bressol Sant Medir queda escollida  dins una selecció de 103 projectes públics del periode 2007-2011 destacats arquitectonicament dins la Ciutat de Barcelona.

10 / 09 / 2010

S’inicien les obres de construcció de l’Habitatge Unifamiliar d’Avellanes.

Comencen les obres per a la construcció de l’habitage uifamiliar a les Avellanes. Es preveuen  d’ un any de durada i acabar-se per al Setembre de 2011.

05 / 04 / 2010

Primer Premi. Concurs Obert del Centre sociocultural i Parc Can Calderó.Alella, BCN.

El projecte planteja  un edifici de topografies artificials i ocupa  la major part de la superfície construïda sotarasant. Així tota la coberta de l centre passarà a ser alhora una gran plaça amb relleus inclinats que permetin escletxes per introduir la llum a l’interior .
La superfície construïda prevista es d’uns 3.400m2 i el pressupost estimatiu per a l’obra serà de 4.500.000€.

05 / 05 / 2009

S’inicien les obres per a la Rehabilitació i Reforma del Teatre Can Fargues.

El projecte, planteja la conservació exterior de les façanes i reconstrueix totalment l’interior de l’edifici mantenint l’esquema distributiu original i recuperant alguns dels elements de major valor arquitectònic. Igualment, el nou edifici disposarà de 450m2 mes de superfície útil guanyada en la planta soterrani però oberta al pati.

10 / 02 / 2009

Segon Premi en el concurs obert de la Biblioteca de Manlleu

Segon Premi  en el concurs obert de la Biblioteca de Manlleu convocat per la Diputació de Barcelona.

L’edifici planteja una doble façana de filtre lumínic i tèrmic formada per una columnata desplaçada en cadascuna de les plantes similar a l’ordre establert dins una gran prestatgeria de llibres.